kubuskecil. Powered by Blogger.

Bonjour & Welcome

T E R B A R U !!

Kembang Rinonce

Aruming kembang mlathi rinonce Kaseselan endahing abang mawar kang wangi gandane Katutup putihing lancip kembang kanthil Wang...

Subscribe Via Email

Subscribe to our newsletter to get the latest updates to your inbox. ;-)

Your email address is safe with us!

THINK AGAIN!!

Translate

Blogger templates

Blogger templates

Blogroll

Kembang Rinonce

Wednesday, August 9, 2017



Aruming kembang mlathi rinonce
Kaseselan endahing abang mawar kang wangi gandane
Katutup putihing lancip kembang kanthil
Wangi sumebyar

Kembang mawar, mlathi, kanthil
Lamun linawar tembung manis ing lathi gumanthil jroning nala
Semribit aruming kembang kagawa angin
Arum gandane sumerbak